Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Wilt u uw verwarmings- installatie uitbreiden of vervangen door een warmtepomp?

Goed gezien, want een warmtepomp verbruikt tot 50% minder energie, is milieuvriendelijk én onderhoudsvrij. Solarpro plaatst warmtepompen in Turnhout en ruime omgeving.
SolarPro plaatst betaalbare warmtepompen in de omgeving van Turnhout.

Wilt u uw verwarmingsinstallatie uitbreiden of vervangen door een warmtepomp? Goed gezien, want een warmtepomp verbruikt tot 50% minder energie, is milieuvriendelijk én onderhoudsvrij.
Wilt u ook tot 50% besparen op uw energiefactuur?

Verwarm nu uw woning of kantoor met een zuinige, efficiënte en ecologische warmtepomp. En bespaar honderden euro’s per jaar!
Warmtepompen zijn niet alleen energie-efficiënt en makkelijk in onderhoud

Ze hebben ook een zeer lange levensduur! SolarPro plaatst úw warmtepomp in de regio Turnhout en omgeving.
Een warmtepomp gebruikt natuurlijke energie.

Zo worden sommige woningen zelfs nulenergiewoningen, huizen waar géén maandelijkse energiekost meer is.
Solarpro heeft een warmtepomp op maat!

Een warmtepomp gebruikt natuurlijke energie. Zo worden sommige woningen zelfs nulenergiewoningen, huizen waar géén maandelijkse energiekost meer is.

Voordelig

SolarPro plaatst betaalbare warmtepompen in de omgeving van Turnhout. Wij garanderen u de beste prijs-kwaliteitverhouding in de regio!

Energiezuinig

Bespaar tot 50% op uw energiefactuur dankzij een efficiënte en duurzame warmtepomp. En help zo mee aan een beter milieu.

Duurzaam

Warmtepompen hebben niet alleen een hoog rendement, maar ook een zeer lange levensduur. En ze zijn bijna volledig onderhoudsvrij!
Specialiteiten

Warmtepompen Turnhout: bespaar tot 50% op uw energiefactuur

De specialiteit van SolarPro? Installeren van warmtepompen in de regio Turnhout. Dat doen we vooral bij particulieren, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Wat u van ons kan verwachten? Kwaliteit, een heldere uitleg en een meer dan eerlijke offerte.

Wilt u uw verwarmingsinstallatie uitbreiden of vervangen door een warmtepomp? Goed gezien, want een warmtepomp verbruikt tot 50% minder energie, is milieuvriendelijk én onderhoudsvrij.

Heeft u thuis een zwembad? Warmtepompen zijn de goedkoopste en meest rendabele manier om binnenzwembaden of buitenzwembaden te verwarmen.  Dankzij deze pomp krijgt u uw pool  tot de helft goedkoper op de perfecte temperatuur! De investering heeft u dus al snel terugverdiend.

SolarPro voert de werken voor 100% uit in eigen beheer. Van boring tot plaatsing! Met een warmtepomp van SolarPro zit u voor jaren goed. Is er toch ooit een probleempje? Dan kunt u rekenen op onze uitstekende dienst-na-verkoop.

De voordelen van een warmtepomp op een rijtje:

• Zeer laag verbruik
• Milieuvriendelijk
• Overheidspremies
• Zeer lange levensduur
• Kan verwarmen én koelen
• Onderhoudsvrij
• Geen boring nodig

Wilt u ook graag honderden euro’s per jaar besparen? Of gewoon meer informatie over warmtepompen in Turnhout? Dan neemt  u vrijblijvend contact met SolarPro op via mail of telefoon. Meer technische informatie vindt u op onze andere website: www.solarproducts.be.

Warmtepompen Turnhout: SolarPro heeft een warmtepomp op úw maat!

Wist u dat de helft van de nieuwbouwwoningen al uitgerust is met een warmtepomp? Warmtepompen zijn dan ook erg geschikt voor goed geïsoleerde en passieve woningen. Het systeem leent zich bovendien perfect voor vloerverwarming.

Een warmtepomp gebruikt natuurlijke energie. Zo worden sommige woningen zelfs nulenergiewoningen, huizen waar géén maandelijkse energiekost meer is.

Die aardwarmte op verschillende manieren gewonnen worden:

• Een grondboring met aardwarmte als warmtebron
• Verticale leidingen door één of meerdere gaten in de grond. Een klein oppervlak volstaat.
• Horizontale leidingen onder het grondoppervlak. Geen grondboring nodig!
• Een warmtepomp met winning uit oppervlaktewater.
• Een warmtepomp op buitenlucht. Eenvoudig en goedkoop, zonder boring of afgraving.

Wilt u ook uw oude gas- of mazoutinstallatie uitbreiden met een ecologische warmtepomp? En zo uw energiefactuur tot een absoluut minimum beperken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Turnhout of vraag meteen een gratis offerte!
© 2013-2018 SolarPro bvba
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
  • Google+
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
SolarPro bvba
Koeybleuken 24
2300 Turnhout
Tel.: +32 14460000
GSM: +32 478097099
Contacteer ons